Aiemmin jo julkaisin Päärynä-kinuskiherkun ohjeen. Tämä kesäherkku on
toinen versio samaisesta helposta ja herkullisesta jälkiruoasta.
Kuvat eivät tee oikeutta tälle herkulle,
mutta suosittelen kokeilemaan!
2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kermaa
200g mascarponea
suklaakastiketta
kaurakeksejä
mansikoita
maitosuklaata (tässä Fazerin sininen)
Vaahdota vanilja/kerma, sekoita joukkoon mascarpone.
Pilko mansikat ja suklaa.
Kokoa jälkiruoka lasikulhoon tai vaikka pieniin laseihin annoksina.
Laita pohjalle vaahtoa ja sen jälkeen murusta päälle kaurakeksejä,
laita pilkottuja mansikoita, suklaapaloja ja vähän suklaakastiketta.
Toista useamman kerroksen verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti