23. elokuuta 2014

AFTER EIGHT -JUUSTOKAKKU



BROWNIES-POHJA
125g voita
75g tummaa suklaata
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
hyppysellinen suolaa
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja

Sulata voi kattilassa, ota pois liedeltä. Lisää joukkoon tumma suklaa paloina, sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon sokeri, vaniljasokeri ja suola. Sekoita kananmunat joukkoon yksitellen. Lisää lopuksi vehnäjauhot ja sekoita jälleen tasaiseksi. Paista 24-26cm irtopohjavuoassa (leivinpaperi) 175 asteessa noin 15min. Anna jäähtyä ennen täytteen laittamista.

TÄYTE
400g maustamatonta tuorejuustoa 
2dl kermaa
2dl vaahtoutuvaa vaniljavaahtoa
1 pieni prk minttusuklaavanukasta (ei välttämätön)
350g After Eighteja (iso paketti 400g, josta voi jättää siis muutaman koristeluun)
4 liivatetta 
tilkka vettä 

Laita liivatteet kylmään veteen. 

Vaahdota kerma+vaniljavaahto. 

Sulata suklaat varovasti mikrossa tai vesihauteessa. 
Ole tarkkana, tämä sulaa todella nopeasti! Sekoittele sulatuksen aikana.

Notkista tuorejuusto, lisää joukkoon sulatettu suklaa ja vanukas. 
Kääntele kerma-/vaniljavaahto varovasti joukkoon.
 Sekoita liivatteet tilkkaan kuumaa vettä, kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada pohjan päälle, anna hyytyä muutama tunti tai yön yli.


Koristele ja syö, herkkua on! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti