22. elokuuta 2014

PÄÄRYNÄ-KINUSKIJÄLKIRUOKA


Tämä kerrosjälkiruoka on helppo ja nopea tehdä ja on näyttävän näköinen.
Samalla idealla olen tehnyt esimerkiksi karpalo-kinuski- ja mansikka-suklaaversiot.

2,5dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kermaa
200g mascarponea
1 prk päärynä-kinuskirahkaa

kinuskikastiketta
kaurakeksejä
1 prk säillykepäärynöitä

Vaahdota vanilja/kerma, sekoita joukkoon mascarpone ja rahka.
Pilko päärynät pieniksi paloiksi.

Kokoa jälkiruoka lasikulhoon tai vaikka pieniin laseihin annoksina.
Laita pohjalle vaahtoa ja sen jälkeen murusta päälle kaurakeksejä,
laita pilkottuja päärynöitä ja vähän kinuskikastiketta.
Toista useamman kerroksen verran. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti