23. elokuuta 2014

MANGO-PANNACOTTA


Tyttäreni 1-vuotissyntymäpäiville tein mango-pannacottaa pieniin annosmukeihin. 
Tämän voi tehdä minkälaisiin tai -kokoisiin laseihin tahansa.
Ohjeesta tulee noin 12 tällaista reilun puolen desin annosta tai 16 pientä shottilasillista.

PANNACOTTA
5 dl kuohukermaa
1dl hyytelösokeri Multia (Dansukker)
1dl mangososetta (esim. Bonnen 100% sose)
1tl vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori

KORISTELU
noin 2dl mangososetta


Sekoita ainekset kattilassa. 
Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. 
Kaada annoslaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.
 Koristele ennen tarjoilua - itse kaadoin mangososetta sellaisenaan 
pannacottan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti